Steeds meer luxe glampings in Nederland

Boek een Glamping in NL

In de vorige eeuw waren veel Nederlanders nog van het simpel kamperen op een doorsnee camping. Luxe hoefde niet, als de kinderen het maar naar hun zin hadden dan was het al snel goed. Maar tijden veranderen. Steeds meer mensen willen wat meer luxe als ze met vakantie gaan. Ze kiezen dan ook voor meer comfort waar ze graag wat extra voor betalen. Maar veel hoeft dat niet te zijn want ook als je kiest voor één van de vele glampings in Nederland kun je voor een leuke prijs vakantie vieren.

Slapen aan zee op een luxe camping

Glamping in Nederland kan in verschillende provincies. Zo kun je slapen aan zee op een glamping aan de kust. Er zijn campings waar je in nog geen tien minuten naar het strand loopt of fietst voor een heerlijke wandeling of een paar uurtjes genieten van zon en zee. Je kunt ook een luxe safaritent huren om je vakantie in door te brengen. Deze tenten zijn zeer ruim opgezet en je kunt er zonder problemen met een gezin in verblijven. Een safaritent heeft vaak echte bedden en soms heb je de beschikking over eigen sanitair. Op de camping kun je gebruik maken van extra faciliteiten zoals een zwembad, speeltuin voor de kinderen of een restaurant.

Glamping Boomhut

Reserveer nu een luxe camping in eigen land

Wil je ook genieten van een luxe vakantie in eigen land? Reserveer dan nu op één van de glampings in Nederland. Je kunt dit meteen regelen bij Supertrips.nl. Hier vind je een ruim aanbod van bijzondere overnachtingen in alle delen van het land. Je kunt slapen aan zee, maar ook genieten in een luxe safaritent of stacaravan in een ander deel van het land. Hoe vroeger je reserveert, hoe groter de kans dat je terecht kunt op de camping van je keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *