Weekend Ardennen

Voor wie een weekend weg wil maar niet veel tijd heeft zijn de Ardennen een goede keuze. Het is toch zonde om voor een kort tripje uren in een vliegtuig te moeten zitten? Wie een fijne bestemming met een echt buitenlandgevoel zoekt komt in Ardennen goed aan zijn trekken. Niet alleen de korte reistijd maakt dit een ideale weekendbestemming. Want of je nou natuurschoon zoekt, iets actiefs wil of pittoreske stadjes gaat bewonderen, de Ardennen heeft dit allemaal in overvloed. 

Honden welkom

Wil je wel een weekend weg maar niet je trouwe viervoeter thuis hoeven laten? Ook dan zijn de Ardennen voor jou goed geschikt. Je kunt hier uren samen door de bossen struinen of van de vele riviertjes genieten. Als hondenbezitter is een huisdiervriendelijke accommodatie belangrijk. Na een actieve dag in de buitenlucht kunnen zowel jij als je hond hier tot rust komen. Van trekkershut tot stacaravan, er zijn veel mogelijkheden voor een verblijf met huisdier. Zoek maar op camping Ardennen met hond!

Met de benenwagen

Er is weinig wat zo ontspannend werkt als wandelen. Of je nou een wandelfanaat bent of alleen wandelt als het niet anders kan, je zult merken dat het je tot rust brengt. Vanaf Camping Nationaal Park Eifel loopt je zo de natuur is. Onderdeel van de Ardennen is het natuurpark Hoge Venen Eifel, met groene bossen en bergen verder dan je kunt kijken. Het park is 2485 km² groot, dus hier wandel je de mooiste routes. Wist je dat er zelfs moerassen te vinden zijn?

Tijdelijke verhuur

Soms vragen de omstandigheden om creatieve oplossingen. Je denkt er misschien niet meteen aan, maar de Ardennen bieden ook veel mogelijkheden voor wie tijdelijke en flexibele woonruimte zoekt. Je hebt misschien net je huis verkocht, of je zoekt voor jouw bedrijf een zakelijke oplossing voor het huisvesten van personeel. Voor korte of langere periodes kan tijdelijke woonruimte Ardennen een uitkomst zijn. Met als mooie bonus: je woont ook nog eens midden in de natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *